Deal of the Season

Gezellig met je moeder, zus ,vriend of vriendin een lekker dagje relaxen?
Dat kan! Team Hair & More heeft speciaal voor onze klanten een heerlijk combi-arrangement samengesteld, waarbij 2 personen behandeld kunnen worden en hierdoor gebruik kunnen maken van een totale verzorging van top tot teen binnen ons concept.

Voor dit arrangement zijn slechts een gelimiteerde aantal vouchers te koop. U kunt deze vouchers direct afhalen bij onze balie. OP = OP.

Wat houd deze season deal in?

Duo pleasure !!

Ontvangst met koffie/thee
Jullie worden verwacht in onze beautysalon om samen te beginnen met een heerlijke face treatment. Hierbij zal onze skin therapist starten met het maken van een huidanalyse middels face mapping. In samenspraak met de skin therapist kunt u de juiste behandeling voor uw huid kiezen. Zo krijgt u het beste resultaat!

Beauty treatment
Daarna wordt uw huid grondig gereinigd. Na de reiniging volgt een peeling, die de dode huidcellen weghaalt en de doorbloeding verbetert. Vervolgens krijgen jullie een ontspannende gezichtsmassage onder het genot van heerlijke lounge muziek. Als afsluiting wordt er een verzorgend gezichtsmasker aangebracht. Tegelijkertijd ondergaan jullie een SPA voetverzorging met een spa sugar scrub, en een heerlijk voetmasker en voetmassage. Na dit alles worden de teennagels verzorgd en voorzien van een mooi kleurtje. Jullie voeten zijn weer in topconditie!

Handen
De handen worden niet vergeten. Zij krijgen een heerlijk handbad met orchideeënmelk, een spa-lemon scrubbehandeling, een spa-handmasker met orchideeënextracten en warme kompressen. Dit wordt gevolgd door een ontspannende massage van de hand en onderarm. De nagels worden gevijld en verzorgd, en krijgen een mooi kleurtje of een verstevigende topcoat. Aansluitend ontvangen jullie nog een heerlijke massage voor rug, nek, schouders en benen.

Even bij komen
Tussentijds serveren wij jullie een heerlijke uitgebreide beautylunch, aangeboden door onze cateringservice.

Nieuwe look
Ten slotte worden jullie door ons kappersteam verwelkomd. Onze hairstylisten bespreken met u een nieuwe look, waarna er geknipt en gestyled wordt. Ook wordt er een trendy make-up aangemeten door de visagist. Het is tevens mogelijk om uw haar te laten verven. Dit kan worden bij geboekt, maar is niet inbegrepen bij dit arrangement.

Samengevat

Tijd: 4 a 5 uur.
Prijs € 150

Voor dit arrangement zijn maar gelimiteerde aantal vouchers te koop.
U kunt deze direct afhalen bij onze balie.   op =op

Afhankelijk van taakverdeling op de werkvloer in het concept en de eventuele start van het tijdstip van het arrangement kan het zijn dat volgorde van de behandelingen kunnen afwijken zoals de hierboven vernoemde planning.

Normaal 300,-,  nu 150,- voor 2 personen!

Kado tip !

De vouchers zijn geldig van 1-1-2012 t/m 31-03-2012 dus erg geschikt en leuk om cadeau te krijgen en te geven, (ook) voor de feestdagen.

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag of suggestie

Neem onderstaande cijfer- / lettercombinatie a.u.b. over in het veld daaronder.

captcha

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay