Het 5 stappen plan

Laat binnen 5 min jouw haardiagnose stellen!
Welk type haarprobleem u ook heeft, wij hebben de oplossing voor u. In slechts één behandeling kunnen we uw haren weer gezond maken. En een volledige diagnose maken van alle tekortkomingen.

De actie
Laat nu jouw haardiagnose stellen en maak gebruik van de kortingsactie. Hiermee verdien je maar liefst 5,00.
Om gebruik te maken van deze actie dien je de actiebon (download hier) uit te printen en mee te nemen.

Het 5 stappenplan
Opbouwende kuren helpen het haar om er op z’n best uit te zien. Maar niet elke kuur voldoet. L’anza’s Ultimate Treatment staat bekend als de meest zuivere, meest krachtige, meest effectieve haarherstellende kuur die er is. Deze professionele 5 stappen salonkuur bevat het exclusieve Keratin Bond System van L’anza. Dit is een super haaropbouwer en -versterker: deze repareert en beschermt het haar en verbetert de innerlijke haarstructuur van alle haartypes. Perfectioneert kleur en textuur en vormt zo de optimale basis voor professionele behandelingen. Vraag uw styliste aan de wasbak naar de details.

Stap 1:
Purifying Shampoo. Reinigende en neutraliserende shampoo. Verwijdert chloor, mineralen en cosmetische laagjes. Ontdoet het haar van product build-ups, zonder de cuticula of de rest van uw haar te belasten. Bereid uw haar voor op een chemische behandeling en/of de volgende stappen van de Ultimate Treatment-service.

Stap 2:
Keratin Booster Combinatie van zeer geconcentreerde keratine aminozuren en kationische enzymen. Vergroot het effect van chemische behandelingen en reconstructieve kuren. Versterkt uw haar en reduceert mogelijke schadelijke effecten van chemische behandelingen.

Stap 3:
Reconstructor. Zeer rijke, snel werkende haaropbouwende kuur. Helpt tegen chemische beschadigingen en herstelt de trekkracht van uw haar. Bevat een hoog gehalte van het Keratin Bond System en een selecte combinatie van kruidenextracten. Deze werken sterk herstellend op uw haar.

Stap 4:
Chemical Balancer: Zuur ingestelde kuur die de schubbenlaag sluit en de resultaten van vorige behandelingen verzegelt. Herstelt de pH-waarde van uw haar. Geeft uw haar z’n natuurlijke conditie terug: sterk, gezond en mooi glanzend.

Stap 5:
Leave-In Protector : Vochtinbrengende, zeer geconcentreerde leave-in kuur. Beschermt tegen hitte van de föhn, de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Uw haar is makkelijker te kammen en beter in model te brengen

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay