Botox/Injectables

U kunt bij ons terecht voor injectables zoals Botox, Restylane en Radiesse. Tevens voor lipolyse- injecties, die een goed resultaat  geven bij het verwijderen van kleine vetophopingen,zoals b.v. bij een dubbele kin en hamsterwangen.

Maak vrijblijvend een consult afspraak bij onze cosmetische arts. Consult/borg kosten 20.00 euro
Deze kosten worden bij verschijning op de afspraak aan u retour terug betaald of in mindering gebracht op uw rekening.

Prijzen en resultaten


Hair & More Beauty staat voor natuurlijke uitstraling, kwaliteit en betrouwbaarheid en juist daarom is het zo moeilijk om U een indicatie te geven van onze prijzen, want alles is afhankelijk van Uw wensen.

En om U toch een idee te geven:
- Botox ®, vanaf € 190.00 per regio.
- Hyperhidrosis (overmatige transpiratie) – (2 oksels) € 550.00
- Fillers vanaf € 40.00 per 0.1 ml.
- Lipolyse vanaf € 150.00, afhankelijk van het te injecteren gebied.

*Wij zijn verplicht om op onze tarieven voor cosmetische behandelingen BTW in rekening te brengen.

Producten:

Wat is Botox?
Botox of botuline toxine a is een stof die de spieren ontspant en wordt al vele jaren gebruikt in de geneeskunde. Het bijzondere van deze injectable is dat het de oorzaak van bepaalde rimpels aanpakt, namelijk de spieractiviteit. Door Botox in de spier te spuiten wordt de zenuwimpuls die voor de samentrekking zorgt tijdelijk geblokkeerd. De rimpels worden verzacht of verdwijnen volledig. Het effect van Botox is niet blijvend. Een behandeling kan zonder problemen worden herhaald. Deze behandeling wordt als volkomen veilig beschouwd.

De behandeling
De behandeling is nagenoeg pijnloos. Met een dunne injectienaald brengt de arts Botox aan in de spier die de rimpel veroorzaakt. De injectie geeft slechts een licht branderig gevoel. Direct na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen. Dit is na ongeveer een half uur verdwenen.

- de behandeling voor ontspannen frons- en lachrimpels
- de behandeling voor het verminderen van kraaienpootjes
- de behandeling tegen overmatig zweten(hyperhydrosis)

Het resultaat
Het resultaat van de behandeling is na 3-6 dagen te zien. De huid ziet er zichtbaar ontspannen uit en de rimpel wordt minder diep. Na 14 dagen is het effect optimaal. Het effect van een Botox behandeling houdt 3-4 maanden aan. Naarmate een Botox behandeling vaker wordt herhaald houdt het effect op de rimpels langer aan. Dit varieert van 6-9 maanden.

Wat is Restylane?
Restylane is een hyaluronzuur. In het menselijk lichaam komt hyaluronzuur overal voor en zorgt het voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Naarmate men ouder wordt neemt de hyaluronzuur productie in het lichaam af. Hierdoor ontstaan rimpels en wordt de huid slapper. Restylane vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Het vormt kleine kussentjes in de huid waardoor rimpels en groeven opgevuld worden. Voor de verschillende diepten van de rimpels bestaan er meerdere soorten Restylane.

De behandeling
Met een dunne naald wordt Restylane door de arts in.. de huid gebracht. Het geeft tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel dat meteen weer verdwijnt. De huid kan op gevoelige plaatsen verdoofd worden.

Het resultaat
De resultaten van een behandeling met Restylane zijn direct zichtbaar.U kunt de dagelijkse activiteiten weer meteen hervatten.

- Verzachten van rimpels
- Verbeteren van de lipcontour en liplijntjes
- Vollere lippen
- Verbeteren van afhangende mondhoeken
- Verbeteren van de conditie van de huid

Bekijk hier meer informatie over de Restylane behandeling »

Radiesse is een filler die opgebouwd is uit calcium en fosfaat-ionen. Deze komen van nature ook in ons lichaam voor waardoor Radiesse veilig en biocompatibel is voor het vullen van zacht weefsel. De ingespoten gel lost geleidelijk op in het lichaam en wordt vervangen door lichaamseigen cellen die de plaats rondom de Calciumdeeltjes innemen. Radiesse is bijzonder geschikt voor diepere rimpels zoals de neuslippenplooi en de marionetlijnen.

De behandeling
De arts injecteert Radiesse met een dun naaldje wat dieper in de huid.De huid kan na de behandeling iets rood en gezwollen zijn, evt. een paar blauwe plekjes,die te camoufleren zijn.

Resultaat
Na een behandeling met Radiesse is het resultaat direct zichtbaar.U profiteert 1-3 jaar van een behandeling met Radiesse.De vulling blijft op de plek waar deze is geinjecteerd.Een tweede behandeling kan nodig zijn.

Wat is lipolyse ?
Lipolyse is een uitstekende methode om kleine vetophopingen te doen verminderen, of zelfs te doen verwijderen.Het gaat juist om die vetophopingen,die met een dieet en sporten niet weg te krijgen zijn.De actieve stof is phosphatidylcholine, gewonnen uit sojabonen.Met kleine prikjes wordt dit direct in de ongewenste vetophopingen gebracht. Dit enzym splitst het vet in kleine deeltjes,die dan door het lichaam kunnen worden afgevoerd.

De behandeling
De huid kan op gevoelige plaatsen verdoofd worden met een crème. De arts geeft meerdere onderhuidse prikjes direct in het probleemgebied.Na de behandeling kunt U direct Uw normale bezigheden weer hervatten. Na de behandeling kan er roodheid zijn, een beurs gevoel, soms enkele blauwe plekjes en zwelling. Na enkele dagen zijn de meeste bijwerkingen weer verdwenen.

Het resultaat
Het uiteindelijke effect van de behandeling is na twee maanden te beoordelen.Over het algemeen zijn 1-4 behandelingen nodig met een interval van 6-8 weken om het gewenste resultaat te bereiken.Meer dan 80 % van de cliënten is zeer tevreden na afloop van de behandeling.Bij 3-5% van de mensen heeft lipolyse geen of weinig effect.

Gezicht:
- Onderkin
- Kaaklijn
- Hamsterwangen

Lichaam:
- Boven en onderbuik
- Zwembandjes bij mannen
- Heupen
- Binnenkant knieën
- Bovenbenen zowel binnenkant als buitenkant
- Rugplooien


NIEUW: Afvallen onder medische begeleiding met Prodimed-Dieet

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay