Member card

Bij uw eerste bezoek bij Hair & More ontvangt u uw persoonlijk Hair & More Membercard. Hierop worden al uw gegevens / kleuren / recepten / al uw wensen / haar en huid diagnoses op bijgehouden. Ook geniet u van een kortingsspaaractie.

Spelregels
Bij iedere euro die u besteedt bij Hair & More ontvangt u 10 haarpunten. Deze worden ingescand op uw persoonlijke klantenpas.

Bij 1000 haarpunten spaart u automatisch via ons afrekensysteem € 2.50 euro  korting op uw volgende behandeling. Deze punten kunt u jaren doorsparen of gelijk gebruiken in korting op uw volgende behandeling op vertoon van uw klantenpas.

Klantenpas kwijt geraakt? Geen probleem, uw punten blijven staan op uw naam die is geregistreerd in ons pc-bestand.
Aanschaf nieuwe pas € 2.50 euro.

Haarpunten kunnen niet worden ingewisseld in contanten en zijn niet naar andere personen over te dragen. U kunt uw haarpuntenoverzicht ten allen tijde aan de balie inzien.

Hoe werken onze acties?

Geregeld hebben wij bijzonder leuke acties voor mannen én vrouwen. Denk hierbij aan Deal of the Season, de knippenkaart of het 5 stappenplan.

Om optimaal te kunnen genieten van deze acties en kortingen werken wij met onze Membercard. Hierop kunnen wij eenvoudig bijhouden aan welke acties u deel neemt. Daarbij kunt u ook voor korting sparen met onze haarpunten.

Hoe de acties worden verwerkt is heel simpel:

Stap 1
U geeft via de website of bij ons aan de balie aan in welke actie u interesse heeft.
In het geval van een online reservering voor een actie of arrangement sturen wij u een bevestiging en de mogelijkheden om te betalen.

Stap 2
Wanneer wij zien dat de betaling voldaan is, schrijven wij dit direct bij op uw Membercard. Als u dan de volgende keer bij ons binnenstapt kunt u meteen genieten van de actie of het arrangement. Door het gebruik van de Membercard kunt u dus

Stap 3
Heeft u nog geen membercard?
Dan is dat geen probleem, dan maken wij alvast een Membercard voor u aan. Wij schrijven daar dan alvast de actie bij. Op vertoon van uw id-kaart of paspoort, kunt u dan de Membercard ophalen.

Let op, voor sommige acties hebben we maar een bepaald aantal plaatsen weg te geven. Wees er daarom snel bij en reserveer alvast voor een later moment in het jaar.

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay