Suggesties

Heeft u een klacht of suggestie, of bent u niet naar wens geholpen?
Waar gemotiveerde mensen werken kunnen helaas ook wel eens fouten gemaakt worden. Mocht een behandeling bij team Hair & More niet naar wens zijn uitgevoerd of heeft u suggesties of klachten dan horen wij dat heel graag van u. Wij streven er altijd na om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kan er gewerkt worden aan betere service en diensten.

Meld uw suggesties of klachten s.v.p. bij de hostess van Hair & More. Deze zal de klacht te allen tijde met de directie van Hair & More bespreken. Telefonisch contact opnemen met de floormanager 0900-4504504, u kunt mailen naar  info@hair-more.nl t.a.v. Klachtencommissie, gelieve naam en telefoonnummer te vermelden of onderstaande formulier invullen.

Vul de onderstaande gegevens in om een afspraak in te maken. De afspraak is pas definitief nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen per e-mail of sms. Aan niet bevestigde afspraken kunnen helaas geen rechten worden ontleend.

Naam
Adres
E-mail
GSM
Geef hier uw voorkeursdata aan
Datum/tijd afspraak:
Datum/tijd afspraak:
Datum/tijd afspraak:

Soort behandeling:

 Een van onze acties (geef bij de toelichting aan welke actie het betreft) Kapsalon Beautysalon Visagie Pedicure Nagelstudio Consult Anti-aging Schoonheidsverzorging Anders, geef dit aan bij de toelichting

Toelichting op afspraak:
Om u beter van dienst te kunnen zijn is het van belang om uw afspraak toe te lichten met een voorkeur van tijd en behandeling.

Voorkeur medewerkster:

 Margaretha Priscilla Ginny Tanja Romana Shariva Mandy Kim Yvonne Mirjam Anti aging arts Rianne Evy Geen voorkeur

Typ onderstaande cijfer- / lettercombinatie a.u.b. in het onderste veld

captcha